Fusies en Overnames

Een ander bedrijf kopen, een fusie aangaan of iemand wil jouw bedrijf kopen. Hoe werkt dat? Hoe ga ik dat regelen? Wat is de goede prijs? En hoe ga je met de emoties om, die daar altijd een rol bij spelen?

Koop, verkoop, fusie of overname, daar komt veel bij kijken. Natuurlijk de cijfers, maar ook je visie, strategie en toegevoegde waarde. Het is een complex proces. Dat vereist voorbereiding. Soms zelfs jaren en dan moet je zorgen dat je bedrijf er klaar voor is. Zo'n traject doe je nooit alleen. Laat je door een team van Merger & Acquisitions (M&A)-specialisten bijstaan. Samen bepalen we je plannen, het beoogde doel, de strategie en de stappen die we gaan zetten om ervoor te zorgen dat het bedrijf verkoopklaar is. In alle gevallen is het maatwerk. Een traject dat precies bij jou en je bedrijf past.

Zo'n team met M&A-specialisten heeft KIEN met haar partners in huis. We hebben meerdere verkopen en overnames succesvol begeleid. Hoe? Door focus te hebben op het proces en alle aspecten die daarbij een rol spelen. Vanaf de eerste gedachten en de voorbereiding, tot aan de deal en ook daarna. Met KIEN haal je een ervaren en vertrouwde M&A-partner in huis!

Denk je na over de toekomst van je bedrijf, of heb je een mooie overnamekandidaat op het oog? Je begint de voorbereidingen nooit te vroeg! Bel ons op tijd!