Kien OndernemersAdvies

Kien OndernemersAdvies is er voor jou

Als ondernemer, DGA of directeur in een MKB-bedrijf ben je ooit gestart met een geweldig idee, met groei en een goed resultaat als doel. Je wilt vooruit en vooral voorop blijven met je bedrijf. Wat heerlijk is dan een klankbord, een sparringpartner, een ondernemer-adviseur die eerlijk vertelt hoe je bedrijf ervoor staat. En ook vertelt hoe je als ondernemer in je bedrijf staat. Dat noemen wij OndernemersAdvies!

MKB advies waar je wat aan hebt

Een vertrouwenspersoon of maatje naast je, die als het nodig is het duwtje de goede richting op geeft. Niet zomaar met je meepraat, maar een spiegel voorhoudt, advies geeft waar je wat aan hebt. Soms confronterend, maar altijd opbouwend.

Tijd voor een echte ondernemersadviseur

Niet alleen praten, maar ook een partner die de handen uit de mouwen steekt als de situatie daar om vraagt. Een ondernemersadviseur die letterlijk en figuurlijk naast je staat en die je nog meer plezier in ondernemen geeft.

Altijd op maat, dus ook DGA advies

K!EN OndernemersAdvies is jouw vertrouwde adviseur! Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer kunt rekenen op een team van specialisten. Jij onderneemt en onze adviseurs staan je bij als je keuzes maakt. Wij kijken vooruit, zoeken kansen, verbeterpunten, groeimogelijkheden, etc.

Als het even tegenzit zorgen we voor een nieuwe energie. We kijken waar het beter kan en maken samen een plan. Daarmee gaan we met je aan de slag. En als je groeit en nieuwe mogelijkheden ziet, dan zijn wij je klankbord. Onze specialisten helpen je om moeilijke keuzes makkelijker te maken. 

Ondernemers advies is professioneel advies

Goed ondernemers advies is essentieel voor jouw bedrijf, kies daarom voor Kien! Wij beschikken over een goed partner-netwerk van adviseurs die jou kunnen voorzien van professioneel advies. Hoe? Bijvoorbeeld door goed te documenteren, maar ook goed op te volgen. Daarnaast zijn al onze adviseurs uitstekend geschoold, getraind en hebben zij de nodige ervaring. Alles is dus in huis om jou te voorzien van het beste ondernemers advies.