Fusies en Overnames

Specialisten in fusies en overnames

Een ander bedrijf kopen, een fusie aangaan of iemand wil jouw bedrijf kopen. Hoe werkt dat een overname? Wat komt er bij fusies kijken? Wat is de goede prijs? En hoe ga je met de emoties om, die daar altijd een rol bij spelen? Neem contact met ons op, wij zijn specialisten in fusies en overnames.

Een fusie of overname, hoe pak ik dat aan?

Koop, verkoop, fusie of overname, daar komt veel bij kijken. Natuurlijk de cijfers, maar ook je visie, strategie en toegevoegde waarde. Het is een complex proces. Dat vereist voorbereiding. Soms zelfs jaren en dan moet je zorgen dat je bedrijf er klaar voor is. Zo'n traject doe je nooit alleen. Laat je door een team van Merger & Acquisitions (M&A)-specialisten bijstaan. Samen bepalen we je plannen, het beoogde doel, de strategie en de stappen die we gaan zetten om ervoor te zorgen dat het bedrijf verkoopklaar is. In alle gevallen is het maatwerk. Een traject dat precies bij jou en je bedrijf past.

Een M&A specialist van Kien is uw ideale partner bij bedrijfsfusies

Zo'n team met M&A-specialisten heeft KIEN met haar partners in huis, ideaal bij bedrijfsfusies. We hebben dan ook al meerdere fusies en overnames succesvol begeleid. Hoe? Door focus te hebben op het proces en alle aspecten die daarbij een rol spelen. Vanaf de eerste gedachten en de voorbereiding, tot aan de deal en ook daarna. Met KIEN haal je een ervaren en vertrouwde M&A-partner in huis, essentieel voor succesvolle bedrijfsfusies.

Ervaring met meerdere overnames van bedrijven

Denk je na over de toekomst van je bedrijf, of heb je een mooie overnamekandidaat op het oog? Je begint de voorbereidingen nooit te vroeg! Bel ons op tijd! Wij hebben ervaring met meerdere overnames van bedrijven.

De juiste fusie en overname adviseur

Dankzij onze aangesloten (M&A) specialisten en al onze ervaring is er altijd een goede fusie en overname adviseur beschikbaar voor jou. Wacht dan ook niet langer en neem contact met ons op!


Onze M&A-adviseurs zijn u graag van dienst bij:

Bedrijf verkopen

Bedrijf overnemen

Je bedrijf laten groeien, meer succes behalen. Mooie gedachten. Groei je autonoom of ga je een…

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

Je bedrijf verkopen of fuseren met een ander bedrijf, het zijn complexe keuzes, die vragen om de…