K!EN

K!EN is een adviesbureau dat ondernemers en bedrijven slimmer laat ondernemen. "Wat wij doen? Moeilijke keuzes makkelijker maken!"

K!EN zorgt dat ondernemers met volledige focus kunnen ondernemen in hun bedrijf. Dat doen we door ondernemers, DGA's en directies vooruit te helpen in hun bedrijf. Hoe we dat doen? Door heldere organisatiestructuur, duidelijke planning en verantwoordelijkheden, optimale processen, scherpe visie, juiste prioriteiten en keuzes.

We gaan nog een stap verder. K!EN adviseert je niet alleen, we gaan een partnership aan. Samen met jou zetten we de stappen naar het bereiken van je doelen!

Als ondernemer sta je aan de top van je bedrijf en daar kan het soms heel eenzaam zijn. Uiteindelijk zal jij en niemand anders de eindbeslissing moeten nemen, bij de dagelijkse bedrijfsvoering maar ook als het gaat om ondernemersbeleid, uitbreiding, inkrimping, koerswijziging, innovatie, financiering, marktbenadering, personele zaken, fusie overname, reorganisatie en nog veel meer.

Maar als ondernemer lig je ook wakker van vraagstukken als: Hoe zorg ik ervoor dat mijn personeel doet wat we van ze verwachten? Hoe zorg ik voor de beste organisatiestructuur in mijn bedrijf? Waar moeten we over 2 of 3 jaar staan? Dan is het heel prettig om een vertrouwenspartner te hebben die naast je staat met een luisterend oor, een heldere blik, een ervaren ondernemer en adviseur. Vooral iemand die je helpt en begeleidt bij het maken van de juiste keuzes op de belangrijke momenten in het bedrijf.

Dat is K!EN OndernemersAdvies, onze ervaren en praktische vertrouwenspartners ondersteunen ondernemers en hun onderneming met raad en daad bij het nemen van ondernemingsbeslissingen. Met K!EN doe je zaken met ons grote en ervaren netwerk. Alleen de beste advocaten, interim managers, financieringsspecialisten, hr-managers en marketeers, maken daar deel van uit. Wij laten je met jouw bedrijf ondernemen, bij ons kun je terecht om de moeilijke keuzes makkelijker te maken!