Over ons

Ondernemers- en organisatieadvies, dat is waar KIEN bedrijven mee vooruit helpt. Geen blik naar achteren, maar met daadkracht er ontspannen voor zorgen dat jij en je bedrijf voorop blijven. We hebben het zelf meegemaakt, ondernemen, leiderschap tonen, keuzes maken. In grootzakelijke ondernemingen hebben we structuur aangebracht, planmatig en efficiƫnt werken ingevoerd en ervoor gezorgd dat klanten optimaal, juist en tijdig geholpen werden. MKB-ondernemers hebben we begeleid in het maken van keuzes op de momenten die ertoe deden. Fusie, overname, splitsing, maar ook efficiency, structuur en daadkracht.

Het zorgt ervoor dat we een heel brede theoretische basis koppelen aan een enorme praktijkkennis, een schat aan ervaring. Met die ervaring zijn we meesters in het vooruithelpen van ondernemers, ondernemingen en familiebedrijven. Met een doortastende aanpak en gedegen adviezen en begeleiding, waarin het ondernemen en de ondernemer centraal staan. 

Goed worden en zo nodig ingrijpen als het wat minder gaat in het bedrijf. En vooral attent blijven en streven naar excellentie als het goed gaat. Met ons krachtige netwerk vormen onze adviseurs jouw complete adviesteam en managementteam. Bedrijfskundig, organisatorisch, financieel, commercieel, juridisch, over de hele linie zijn wij jouw partner-adviseur. Een 'one-stop-shop', wel zo eenvoudig. Samen maken we moeilijke keuzes makkerlijker.