KIEN organiseert KennisSeminar Innovatie

KIEN organiseert KennisSeminar Innovatie

Robots in mijn bedrijf? Wat gaat blockchain voor mij betekenen? Big data, wat heb ik eraan? Hoe kom ik aan personeel dat al die ontwikkelingen aan kan? Vragen die spelen bij elke ondernemer. Ben jij al klaar voor de toekomst? KIEN organiseert op woensdag 23 mei 2018 het KennisSeminar Innovatie (en de toekomst van je bedrijf).

Het 5e KennisSeminar gaat over het ondernemen van de toekomst. We nemen je mee in een interactief programma, waarin je kennis maakt met de disruptie die op jouw bedrijf af komt. En waarin je samen met de andere deelnemers ervaart wat dit in de praktijk betekent. De onderwerpen worden benaderd vanuit de innovatie, de techniek, de impact op de bedrijfsvoering en financieel. Het totale palet waar je als ondernemer mee te maken hebt.

Founding Partners CROP en KIEN hebben deze keer Tom Roozen van Wizzle uitgenodigd als derde kennispartner.

Het KennisSeminar Innovatie (en de toekomst van je bedrijf) vindt plaats op woensdag 23 mei 2018 van 16:00 tot 19:30 uur in Restaurant den Burgh, Rijnlanderweg 878, 2132 ML  Hoofddorp. Deelname aan het seminar, inclusief de aangeklede netwerkborrel, is gratis voor directeuren, managers en ondernemers van MKB- en Familiebedrijven met minimaal 5 medewerkers. Registreer je ticket hier.