Familiebedrijf Advies

Familiebedrijf Advies

Familiebedrijven begeleiden is ons specialisme. In veel opzichten zijn familiebedrijven net even anders. De unieke balans tussen familie, bedrijf en eigendom vereist een zorgvuldige en vertrouwde aanpak. Juist omdat het belangrijk is om te begrijpen hoe de belangen in die balans elkaar beïnvloeden. Families, eigenaren van een familiebedrijf staan regelmatig voor moeilijke keuzes. Wie wordt de opvolger? Willen de kinderen wel of niet in de zaak? Hebben we extern management nodig? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen waar je tijdig en goed over na moet denken. Wij geven graag uw familiebedrijf advies van a tot z.

Familiebedrijven zijn nooit het zelfde

Gesprekken aan de keukentafel zijn niet ongewoon. Juist om in het belang van de familie, het bedrijf en het eigendom moeilijke keuzes makkelijker te maken, is gedegen voorbereiding een verstandige keuze. Er komen nogal wat aspecten kijken bij de belangrijke beslissingen in familiebedrijven. Bedrijfskundig, financieel en fiscaal. Het is een continuproces, dat niet alleen over de toekomst gaat, maar ook over het hier en nu van het bedrijf. 

Onze adviseur familiebedrijven is eerder een partner

Hoe fijn is het dan wanneer je kunt rekenen op een partner, die uit eigen ervaring weet hoe het werkt met alle belangen in een familiebedrijf. Bij KIEN snappen we die unieke combinatie van belangen en omstandigheden. Wij matchen jou met onze juiste adviseur familiebedrijven, zodat jij meteen met de juiste klik aan de slag kan.

Jouw familiebedrijf verdient het beste

Wij snappen als geen ander wat jouw familiebedrijf nodig heeft. Of dit nu een partner is die bij jou aan de keukentafel zit voor het nodige advies of een adviseur die meegaat naar de werkvloer, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste manier kunt blijven werken en op de juiste manier geholpen wordt. Op deze manier krijg je precies datgene wat nodig is.

Vertrouw je ons de belangen van jouw bedrijf en familie toe? Neem contact op!


Wij adviseren en begeleiden families en familiebedrijven bij:

Familiestatuut

Familiestatuut

Als ondernemer ben je volop bezig met de ontwikkeling van je bedrijf. Enthousiast gestart,…

Bedrijfsopvolging

Je hebt een mooi bedrijf, waarin je nog volop actief bent. En dan komt het moment van overdracht…