Strategie bedrijf bepalen

Strategie bedrijf bepalen

Bedrijfsplan als basis voor de strategie van je bedrijf

Essentieel voor elk bedrijf, is het bepalen van de strategie. Het plan waarmee de bedrijfsdoelstellingen kunnen worden gehaald, begint met het opstellen van een bedrijfsplan. Dat gaat over de lange termijn. De weg er naar toe wordt bepaald de acties op de korte termijn.

Jaarplan voor grip op je bedrijf

Het is belangrijk om zo’n plan te maken. Als je start met je bedrijf, maar juist ook om dit jaarlijks bij stellen en een jaarplan op te stellen. Zo hou je grip op je bedrijf. Dat lijkt ingewikkeld, maar KIEN heeft daar praktische tips, adviezen en hulpmiddelen voor.

One Page Business Model

Een heel praktische aanpak die wij toepassen is het ‘One Page Business Model’. Daarmee zet je de belangrijkste onderwerpen van jouw bedrijf op 1 A4. De strategie komt in elk van de onderwerpen terug.

Wat vinden onze klanten ervan?

Klantreferentie:

“Voor de volgende stap was duidelijk focus nodig. Focus die mist bij mij, miste het personeel ook. Nu ontkomen we er niet aan om onze eigen afspraken na te komen!” (Roeland van Anholt, directeur JACCS)

 

Jouw bedrijf naar de volgende fase, een visie bepalen voor de toekomst. Samen met jou en je team bedenken we die toekomst en werken we de route er naar toe uit. Zullen we eens sparren over de sleutel naar succes voor jouw bedrijf?

Contact opnemen met KIEN