Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord

Je hebt volop ideeën, maar ook vragen over je bedrijf, de ontwikkeling ervan en over de markt. In de directiekamer kan het eenzaam zijn. Dan is een professioneel en vertrouwd ondernemersklankbord precies wat je nodig hebt om vooruit te komen.

Sparren voor ondernemers

Ondernemers zijn altijd druk, bezig met de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf, nieuwe producten of diensten, kansen zoeken en vinden en daarnaast ook altijd bezig met je medewerkers. Dat is maar een deel van het werk, want je moet ook scherp zijn op de resultaten en relaties onderhouden. Even reflecteren schiet er dan bij in. We horen vaak dat ondernemers behoefte hebben aan een klankbord of sparringpartner. Daar heeft KIEN sparren voor ondernemers voor ontwikkeld.

Ervaren en vertrouwd

Sparren voor ondernemers is een dienst die inhoudt dat je regelmatig contact hebt met een vaste sparringpartner. Dat is altijd iemand die zijn of haar sporen verdiend heeft. Iemand ook waar jij als directeur of DGA van een MKB-onderneming in vertrouwen kunt spreken over alle zaken die jou bezig houden. En dan niet één keer een uurtje. Je kiest voor minimaal een jaar voor een vaste prijs. Jouw gesprekspartner is zelf ondernemer of heeft ervaring op boardroomniveau. Hij of zij kent de klappen van de zweep. 

Betrokken en onafhankelijk

We blijven betrokken, maar onafhankelijk. Jij bent de ondernemer die de keuzes maakt. Juist door met elkaar het gesprek aan te gaan, te delen waar jij wakker van ligt of welke uitdagingen je ziet, kun je samen met je sparringpartner richting geven aan die keuze. Je krijgt tips en advies. Wij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer daar beter van wordt.

Hoe werkt het?

Zoek jij ook een sparringpartner waar je voor een langere periode mee kunt klankborden? Dan plannen we een kennismakingsgesprek met één van onze sparringspartners. Als er een klik is, dan kies je ervoor om tenminste een jaar lang regelmatig met elkaar te sparren. Dat kan op vaste momenten, maar ook als de omstandigheden daar om vragen. Sparren gaat om het opbouwen van die vertrouwde relatie. Voor het commitment van een jaar vragen we een tegenprestatie: jouw tijd om in jezelf te investeren, commitment om de vertrouwensrelatie aan te gaan en een vergoeding van € 5.000,- per jaar.

Afspraak maken met een sparringpartner?