Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Starten, groeien, investeren of ontwikkelen. Het zijn de thema's waar jij als ondernemer continu mee bezig bent. Dat gaat over jouw bedrijf in de volle breedte, dus niet alleen de cijfers, maar ook processen, organisatie-inrichting, alle onderwerpen waar jij als ondernemer wakker van ligt. Dat is ook precies waar bedrijfsadvies van KIEN over gaat. Over de moeilijke keuzes die jij als ondernemers elke dag moet maken. Wij zorgen ervoor dat je ze makkelijker maakt.

Van start tot groei en doorontwikkelen

Dat begint al bij de start, het opstellen van je bedrijfsplan, je strategie en doelen. Wat is de basis en hoe bepaal je de weg naar je doelen? Dat gaat over de lange termijn. De weg er naar toe wordt bepaald door de acties op de korte termijn. Het is belangrijk om een bedrijfsplan te maken en dat jaarlijks bij te stellen. Zo hou je grip op je bedrijf.

Meer dan cijfers

Groei beheersen, grote investeringen, innovatie, een vraag van de bank voor onderzoek bij financiering, of nieuwe producten ontwikkelen. Vaak gaat het over cijfers, maar jouw bedrijf gaat over meer dan cijfers. Het proces, de organisatie, de mensen, de klanten. Allemaal onderwerpen die samenkomen in dagelijkse praktijk van jouw bedrijf , maar ook bepalend zijn voor de toekomst. 

Wat vinden onze klanten daarvan?

We vroegen het aan HenriĆ«tte van den Anker, directeur/eigenaar van De Porseleinkast: 

Wat mij opvalt aan de dienstverlening van Kien OndernemersAdvies is juist het verder kijken in het bedrijf. Niet alleen in mijn eigen bedrijf, maar dat hoor ik ook van andere klanten van KIEN. Hun aanpak is heel duidelijk en complexe zaken die bijvoorbeeld met vragen van de bank te maken hebben, weten ze bij KIEN te vertalen in helder en begrijpelijk Nederlands. Met een adviseur van KIEN heb je ook echt iemand die naast je staat en jouw belang vertegenwoordigt. Dat vind ik heel prettig en belangrijk. 

Wat doen wij?

Loop je vast in het proces? Wij helpen jouw bedrijf succesvol veranderen. Onze ervaren bedrijfsadviseurs zijn zowel op strategisch als tactisch niveau jouw gesprekspartner. We zijn zelf ondernemer en (her)kennen precies wat jou bezig houdt.

Eerst kennismaken? Graag!

Contact opnemen met KIEN