Wij zijn KIEN

Wij zijn K!EN! Een modern en uniek adviesbureau voor ondernemers, ondernemingen en familiebedrijven. "Wat wij doen? Moeilijke keuzes makkelijker maken!"

Wij zijn een adviesbureau dat ervoor zorgt dat ondernemers met volledige focus kunnen ondernemen in hun bedrijf. Dat doen we door ondernemers, DGA's en directies te adviseren en begeleiden bij belangrijke beslissingen in hun bedrijf. Onze ervaren en praktische vertrouwde adviseurs zijn thuis op gebied van bedrijfskundig ondernemersadviesfusies en overnames en in familiebedrijven.

Aanpakken

Hoe we dat doen? Net als jij zijn wij ondernemers die van aanpakken houden. Ondernemen, het tonen van leiderschap en keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen; we hebben het zelf meegemaakt. Door onze ervaring kennen wij de valkuilen en leiden jou hier omheen.

Meer dan cijfers

Ondernemersadvies gaat voor K!EN over veel meer dan cijfers. De combinatie van een scherpe missie en visie, duidelijke organisatiestructuur en heldere producten en diensten, kortom alle aspecten van je bedrijf.

KIEN adviseert je niet alleen, maar we zorgen er voor dat jij focus houdt op je bedrijf. Samen met jou zetten we de stappen naar het bereiken van je doelen. Ons team bestaat uit ervaren adviseurs, die zelf ook ondernemer zijn, met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zij hebben plezier in ondernemen en dat zie je terug in de passie om jou en je onderneming succesvol te laten zijn.

Stappen zetten in en met je bedrijf, daar is K!EN graag jouw partner bij. Nieuwsgierig geworden? De eerste stap is de makkelijkste: kom kennismaken!

Kennismaken met KIEN