Wij zijn KIEN

Wij zijn K!EN! Een modern en uniek adviesbureau voor ondernemers, ondernemingen en familiebedrijven. "Wat wij doen? Moeilijke keuzes makkelijker maken!"

Wij zijn een adviesbureau dat er voor zorgt dat ondernemers met volledige focus kunnen ondernemen in hun bedrijf. Dat doen we door ondernemers, DGA's en directies vooruit te helpen in hun bedrijf. Hoe we dat doen? Door heldere organisatiestructuur, duidelijke planning en verantwoordelijkheden, optimale processen, scherpe visie, juiste prioriteiten en keuzes.

We gaan nog een stap verder. K!EN adviseert je niet alleen, we gaan een partnership aan. Samen met jou zetten we de stappen naar het bereiken van je doelen!

Als ondernemer sta je aan de top van je bedrijf en daar kan het soms heel eenzaam zijn. Uiteindelijk zal jij en niemand anders de eindbeslissing moeten nemen, bij de dagelijkse bedrijfsvoering maar ook als het gaat om ondernemersbeleid, uitbreiding, inkrimping, koerswijziging, innovatie, financiering, marktbenadering, personele zaken, fusie overname, reorganisatie en nog veel meer.

KIEN heeft een bedrijfskundig profiel en vanuit die achtergrond zijn we adviseur en vertrouwenspartner voor ondernemers op 3 hoofdthema’s: bedrijfskundig ondernemersadvies; fusie en overname en familiebedrijven.

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs, die zelf ook ondernemer zijn, met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zij hebben plezier in ondernemen en dat zie je terug in de passie om jou en je onderneming succesvol te laten zijn.

Nieuwsgierig geworden? Je eerste keuze is de makkelijkste: kom kennismaken!

Kennismaken met KIEN