Bedrijf verkopen

Bedrijf overnemen

Je bedrijf laten groeien, meer succes behalen. Mooie gedachten. Groei je autonoom of ga je een bedrijf overnemen. Dat is een stap, een complexe keuze. KIEN staat je er in bij.

Voorbereiding

Goede voorbereiding van een overname is essentieel. Je hoort vaak zeggen, het bedrijf van de concurrent komt maar één keer te koop. Maar ook dan is het zaak om het hoofd koel te houden. Jij bent goed in jouw business, maar zo’n overnametraject vereist expertise.

Juiste moment

Ook een overname doe je op het juiste moment. Je hebt nagedacht over je groeistrategie en jouw eigen bedrijf is klaar voor uitbreiding. De organisatie is optimaal ingericht, je hebt over de toekomst nagedacht en dan komt die kans.

Begeleiding

Schakel een team van deskundigen in voor de begeleiding van het proces. Bedrijfskundig, fiscaal, juridisch, het hele plaatje moet kloppen. Jouw adviesteam gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. Dat gaat dan over de mogelijke overnamepartij, de waardebepaling, bedrijfs- en boekhoudkundig onderzoek, overnamefinanciering, voorwaarden. Alle aspecten komen aan bod, totdat de deal rond is.

Klaar voor

Ben je klaar voor een overname? Neem eens contact met ons op voor een kennismaking. We zijn graag jouw overnamepartner.

Een overnameadviesgesprek?