Sabina Reek nieuwe partner van KIEN OndernemersAdvies

Sabina Reek nieuwe partner van KIEN OndernemersAdvies

Per 1 oktober 2019 is Sabina Reek aangesloten als partner van KIEN OndernemersAdvies. Sabina is belastingadviseur en bedrijfskundige, met veel ervaring en een gedegen trackrecord als adviseur voor het MKB en familiebedrijven.

KIEN is een adviesbureau dat ondernemers slimmer laat ondernemen, voornamelijk op de gebieden: strategische bedrijfsontwikkeling, herstructurering, fusie en overname en begeleiden van familiebedrijven. Met de komst van Sabina Reek versterkt KIEN haar positie in specifiek verkoop, overname en familiebedrijven. Zij zal zich vooral richten op financieel-economische en fiscale vraagstukken.

"De groeiende klantvraag maakte dat we ons team verder wilden versterken. Sabina kenden we uit een eerdere samenwerking. Zij past goed bij onze filosofie om dicht bij de klant te staan en een duidelijke visie mee te geven. We zijn heel blij met haar komst, omdat we nu nog beter in het hele proces van verkoop of overname kunnen adviseren en begeleiden. Sabina Reek is bovendien zelf afkomstig uit een familiebedrijf, dat vinden wij belangrijk en onze klanten heel prettig”, aldus Managing Partner Dennis van der Voort.