Van plan A naar B(eter)

Van plan A naar B(eter)

Als ondernemer ben je altijd aan het werk in en aan je bedrijf. Je houdt in de gaten hoe het bedrijf er voor staat. Dat zijn essentiƫle werkzaamheden voor jou en je personeel.

Bedrijfsplan

Maar dat bedrijfsplan dat je ooit gemaakt hebt, hoe staat het daarmee? En werk je dat ook uit in een jaarplan? Geen rare vragen. Onderwerpen ook die er in de waan van elke dag zomaar bij inschieten. Er gebeuren ook zoveel dingen die invloed hebben op jouw bedrijf. Groei, krimp, een wereldwijde crisis.

Het vereist continu bijsturen. Dat is ondernemerschap. Doe je het allemaal alleen?

Stand van vandaag

Regelmatig vragen ondernemers ons om eens mee te kijken naar de stand van hun bedrijf. Dat doen we graag. We hebben een eenvoudig hulpmiddel ontwikkeld om samen met jou de stand van jouw bedrijf te bepalen. Dat levert je de foto van vandaag op.

Plan B

Met die foto gaan we aan de slag voor jouw plan B. Dat betekent een routekaart tekenen, die leidt tot de foto van morgen. Uiteindelijk kies jij waar je heen wilt. Voldoet een aangepast plan A of is meer nodig en ga je voor plan B. Wat je ook kiest, KIEN is je reisbegeleider. Meer weten over Bedrijfsadvies van KIEN? Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Bedrijfsadvies van KIEN?