Uw familie, uw bedrijf, ons specialisme

Uw familie, uw bedrijf, ons specialisme

De motor van de economie. 70% van alle bedrijven is een familiebedrijf. Bijzondere bedrijven met specifieke eigenschappen. Regelt u alles binnen de familie of vraagt u advies aan een vertrouwenspersoon? Met trots introduceren wij onszelf als familiebedrijf-expert, specialist voor familiebedrijven.

Balans

De balans vinden tussen het bedrijf, de eigendom en de familie. Omgaan met de volgende generatie, overdracht of verkoop. Waar vindt u een vertrouwde adviseur? Familiebedrijven zijn ons specialisme. Wij zijn uw vertrouwde familiebedrijfsadviseur die als geen ander de unieke situatie en emoties in het familiebedrijf snapt.

Keukentafel

Het zorgvuldige traject om te komen tot afspraken binnen de familie, vastgelegd in een familiestaat. Of de complexe beslissingen over bedrijfsoverdracht of verkoop, die je niet alleen neemt. Je kiest er ook niet zomaar een adviseur voor, maar juist één met ervaring in het familiebedrijf. Mogen wij als uw vertrouwde familiebedrijfsadviseur aanschuiven aan uw keukentafel?

Toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde voor uw familiebedrijf vertellen wij u graag. Wij zorgen voor een team van specialisten voor elke fase van uw onderneming. Met eerlijk advies, passend bij de familiewaarden, waar u echt wat aan heeft. Als het nodig is nemen we de leiding tijdelijk over. Dit alles als vertrouwde adviseur en partner.

Familiebedrijf expert

Wilt u kennismaken met onze expertise? Neem contact met ons op!