KennisSeminar Familiebedrijven

KennisSeminar Familiebedrijven

CROP registeraccountants & belastingadviseurs en wij organiseren op woensdag 26 oktober voor de vierde keer het KennisSeminar. Deze keer met als thema “Familiebedrijven”. Voor dit seminar wordt samengewerkt met Meervaart Notarissen.

Er zijn ruim 200.000 familiebedrijven in Nederland. Goed voor 40% van de werkgelegenheid en 50% van het Bruto Nationaal Product. Ze zijn belangrijk voor onze economie, maar hoe zorg je dat het in een familiebedrijf goed blijft gaan? Die vraag speelt in veel familiebedrijven.

De specialisten van CROP en Silver Fern kennen de uitdagingen en kansen van familiebedrijven. Het zijn hun klanten! Vanuit hun fiscale, financiële en strategisch bedrijfskundige achtergrond organiseren zijn het KennisSeminar Familiebedrijven. In dit seminar nemen zij u mee in de kansen en uitdagingen voor uw familiebedrijf. Welke stappen zet u nu en in de toekomst en hoe versterkt u het bedrijf.

Tijdens het seminar kunt u met deze specialisten in gesprek en ontmoet u andere ondernemers en eigenaren van familiebedrijven, die dezelfde vragen hebben en die hun ervaring delen.

Thema’s die aanbod komen zijn: Familieconvenant, Bedrijfsoverdracht Regeling, Estate Planning, Raad van Advies, Vermogensopbouw, Erfrecht & Successierecht, Besturing & Leiderschap, Fiscaliteiten en Testament.

Het KennisSeminar Familiebedrijven vindt plaats op woensdag 26 oktober 2016 van 16:00 tot 20:00 uur in Restaurant Den Burgh, Rijnlanderweg 878, 2132 ML Hoofddorp.

Deelname aan het seminar, de netwerkbijeenkomst en de aangeklede borrel is gratis voor ondernemers, directeuren en bedrijfseigenaren uit Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek met minimaal 5 medewerkers in hun onderneming.