KIEN gecertificeerd familiebedrijfsadviseur
Permanente educatie

KIEN gecertificeerd familiebedrijfsadviseur

Permanente kennisontwikkeling is essentieel het adviesvak. Dat geldt ook voor KIEN. Met een duidelijke focus op bedrijfskundig advies, fusies & overnames en familiebedrijfsadvies blijven wij de ontwikkelingen en actualiteit op deze drie hoofdthema's actief volgen.

Permanente educatie

We gaan zelfs nog een stap verder. Permanente educatie om onze klanten met de best mogelijk kennis en praktijkervaringen te kunnen adviseren, zodat zij meer succes halen. Dat doen we bij de beste instituten. Het Instituut voor Familiebedrijfskunde is zo'n instituut. Al eerder werkten wij met Jurgen Geerlings van het IFBK. Hij is één van de meest vooraanstaande specialisten in Nederland op het gebied van familiebedrijfskunde.

Certificering

Na het volgen van de Leergang Familiebedrijfskunde, een combinatie van theoretische en praktische toepassingen, volgde de certificering als regisseur van het integrale adviesproces in het familiebedrijf. We zijn enorm trots op deze certificering, waarmee we nog beter in staat zijn om familiebedrijven en hun families te adviseren en begeleiden bij alle belangrijke beslissingen rondom het bedrijf.