kubus 15 jarig jubileum

K!EN OndernemersAdvies viert jubileum

15 jaar Plezier In Ondernemen

Lisserbroek – Bedrijfskundig adviesbureau K!EN OndernemersAdvies bestaat 15 jaar. De rechtsvoorganger van KIEN werd in 2007 opgericht door huidig Managing Partner Dennis van der Voort.

Specialisme: Familiebedrijven

In die 15 jaar heeft KIEN een mooie ontwikkeling doorgemaakt tot aan het adviesbureau dat KIEN nu is. Heldere keuzes en visie, met 3 stevige takken van dienstverlening. Van der Voort daarover: “we hebben een heldere focus op bedrijfskundige advisering, bijstaan van ondernemers en MKB-bedrijven. Dat gaat van strategisch advies, organisatie (her)-inrichting naar fusies & overnames en ons specialisme: advisering en begeleiding van familiebedrijven. Daarin zijn we onderscheidend in de markt”.

Focus

Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar wel door focus en de juiste keuzes te maken. Precies zoals we onze klanten altijd vertellen. Dat doen we altijd eerlijk, met soms de moeilijke boodschap en dat kunnen we omdat onze mensen zelf op de directiestoel zitten of hebben gezeten. Dat het werkt merken we elke dag. Onze klanten herkennen het motto “moeilijke keuzes makkelijker maken”, want dat ervaren zij zelf.

15 jaar

Die 15 jaar is geen reden om stil te zitten. We blijven onze diensten ontwikkelen en kennis verdiepen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Die vele klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven danken wij daarvoor. Net als onze samenwerkingspartners, leveranciers en natuurlijk aan ons eigen team van partners, account- en salesmanager. Met hen bouwen we een bescheiden feestje en nu het weer kan, komen we graag bij u op bezoek met een mooie verrassing. Samen gaan we vol voor “Plezier In Ondernemen”.