OndernemersAdvies meer dan cijfers
OndernemersAdvies

OndernemersAdvies gaat over veel meer dan cijfers

OndernemersAdvies gaat over veel meer dan cijfers! Klanten van KIEN weten dat allang. Onze nieuwe campagne maakt het duidelijk. Waarom die aandacht? Omdat het een feit is en omdat we regelmatig de vraag kregen, hoe het zit met ondernemersadvies. 

Juiste adviseur

Bij KIEN zien we de kracht van de juiste adviseur voor ondernemers. Beter nog, een team van adviseurs. Elk met hun eigen expertise, die je inroept op het moment dat je ze nodig hebt. Het is een eenvoudige regel: de adviseur voor alles bestaat niet. Over de juiste adviseur publiceerden we al eerder.

Meer dan cijfers

Ondernemersadvies van KIEN gaat over de totale bedrijfsvoering van een ondernemer en zijn bedrijf. De combinatie van een scherpe missie en visie, duidelijke organisatiestructuur en heldere producten en diensten. De adviseurs van KIEN gaan verder dan alleen adviseren. Wij zorgen ervoor dat je focus houdt op je bedrijf. Samen met jou zetten we de stappen naar het bereiken van je doelen.

Heldere dienstverlening

Het portfolio van KIEN spitst zich toe op drie vakgebieden:

  • Ondernemersadvies: begeleiden van MKB-ondernemers in het maken van keuzes op de momenten die ertoe doen.
  • Fusies en overnames: koop, verkoop, fusie of overname, daar komt veel bij kijken. Van voorbereiding tot aan de deal, met beheersing van de emoties.
  • Familiebedrijven: adviseren en begeleiden van familiebedrijven is ons specialisme. Wij snappen de gesprekken aan de keukentafel.

OndernemersAdvies Fusies en Overnames Familiebedrijven